KISS FM

KISS FM
Country: Macedonia Macedonia
Genres:folkmix
Playing:

Кисс Фм Радио е Интернет Радио кое започна со работа на 15 Јули 2009 година и за многу кратко време достигна огромна слушаност како во Куманово така и во целиот свет.Нашиот тим го сочинуваат професионалци во својата работа кои неуморно 24 часа работат за Ваше добро расположение и секогаш се со позитивна мисла која ви ја пренесуваат преку музиката од нашето студио.

Leave a Review

Ads

Ads

Send us your Problem:

Please, Fill out all the fields.

Radio Station:

Your message has been sent. Thanks 😊